lørdag den 12. april 2014

Narcissen og lilljebiller

Det er en dejlig tid med alle de blomster, der er fremme nu. Jeg fandt denne narcis i haven i går. Jeg  havde helt glemt at den var i haven.
             
Så fik jeg øje på de første liljebiller i vores have. Det blev mast hele 4 biller. De havde desværre nået at spise af liljebladene.

 
              


 God lørdag4 kommentarer:

 1. Godt du fandt bilerne, så skidt med med at de fik en bid, din påskelilje ser skøn ud stadigvæk. Kan godt forstå at du faldt for den, det ligner et strutskørt den har på. Hvad med regn, kan den modstå det og kan du huske navnet.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit
   Ja, der er nok flere biller, der gemmer sig derude, men jeg skal nok få fat i dem;-)
   Påskeliljen har jeg haft 2-3 år, og den er ligeså modstandsdygtig som de almindelige. Jeg ved ikke, hvad den hedder, for jeg tror, den var med i en pose med blandede påskeliljeløg.

   Slet
 2. Hej Laleh

  er bange for at det bliver et år med mange liljebiller - denne vinter (eller hvad det kaldes) var totalt mild ved dem.
  Jeg fører stratistik på mine og jeg fik 3 igår og 6 idag, hos mig sidder de dog ikke på liljerne endnu.

  Men det gjorde dine, Ved du hvordan æggene ser ud? De kan have nået at lægge en stribe...

  Ha en dejlig aften og ellers god jagt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja, her har jeg kun set dem på liljerne i år. Jeg har ikke set æggene endnu. De plejer at være på bagsiden af bladene, ikke? Jeg tror også, at der kommer mange biller og snegle i år. Håber på, at vi kan kontrollere skaderne ved at dræbe dem, vi ser.
   Tak og god aften til dig også

   Slet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)