mandag den 24. marts 2014

Ranunkelbusk


Næsten midt i vores have står en kæmpe ranunkelbusk, kerria japonica pleniflora. Den er rigtig dejlig på det her årstid, hvor den er med talrige blomster. Blomsterne er tæt fyldte guldgule blomster. Busken er flink til at kvittere med en andenblomstring i sensommeren.Desværre er den meget god til at sætte udløbere. Derfor skal man være efter den hele sommeren. Lige nu er den rigtig fin med sine små guldknopper.


6 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne blomster den har. Jeg kender ikke busken - og er egentlig mest til stauder, men kunne da overveje den... Specielt dejligt med blomster på denne årstid.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også mest til stauder og roser, men heldigvis var der plantet en del i haven før vores tid. Du kan sagtens få udløberer fra min ;-)

   Slet
  2. Fantastisk..... men hvor er det lige du bor ????

   Slet
  3. Lidt lang væk, Fredericia. Men det kan være vi mødes i Geografisk have til plantemarked...

   Slet
 2. Skøn busk, som jeg ikke kender, og at den blomstrer på denne årstid er jo skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt med andet end løgvækst på den her årstid ;-)

   Slet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)