mandag den 12. maj 2014

1. plantemarked

Så havde vi for første gang selv planter med på plantemarkedet. Vi var heldige med vejret, og det holdt tørt. Børnene syntes det var alletiders at lege købmænd, og fik en rigtig god oplevelse. Vi havde en del planter med. Det var rigtig hyggeligt at gå rundt og hilse på de andre og snakke med andre planteinteresserede. Jeg fik også købt og byttet mig til lidt ekstra planter til haven.
Jeg mødte også Marianne fra bloggen "Blomster, dyrene, livet og alt det der :)", hvilket var rigtig hyggeligt at ses og sætte ansigt på. Efter markedet var jeg lige forbi hendes hyggelige have og fik bl.a en stor klump af Geranium 'Rozanne' og små lunaria planter, der vil blomstre næste år.


Men det sker også meget i haven nu, hvor planterne har fået masser af vand. Den første stjerneskærm er ved at vise sig. Det er altid lidt spændende at se hvilken farve de ender med at få.


En ny ursprunget azelea i regn. Nedenunder en natviol.


 Miss bateman er nyplantet, men den har imponerende stor flotte blomster.


Sidst på dagen i dag opdagede jeg denne nye geranium phaeum 'album' som blev sat sidste efterår. Den er meget sød og næsten med de samme farver som Miss Bateman.


Ha' en dejlig mandag.

5 kommentarer:

 1. Det er hyggeligt med de forskellige plantemarkeder.Godt at høre at børnene også havde en god dag.Smukke fotos af planterne.

  SvarSlet
 2. Hej Laleh.Spændende med plantemarkedet..........og super at børnene også synes det er sjovt.
  Elsker også markeder.Og har faktisk mødt rigtig mange her på bloggen.Sad forleden og gjorde op at jeg har mødt 37..........det er helt vildt.........på bar to år.
  Har også lige lavet et indlæg fra Nettes lille have............rigtig hyggeligt at udveksle haveråd.
  Og tak for billedet at den smukke natviol.............for sådan en stor har jeg i haven...........men vidste ikke lige hvad det var for en fætter. God aften knus Jette

  SvarSlet
 3. Altid hyggeligt med plantemarkeder og især med at møde nogen andre havebloggere. Det glæder mig at høre, at du mødte Marianne og endda har set hendes have. Jeg har også en Rozanne fra Marianne. Min miss Batemann er ikke i blomst endnu, men den er tæt på.

  SvarSlet
 4. Åh... sikke et godt køb , jeg har gjort mig med miss Bateman.... Den er flot, den glæder jeg mig til...
  Er det rigtig forstået, at du har sat din for kun én mdr. siden ? .... Så kan min også nå at blive til lidt i år.... Den er FLOT:::::::

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Ja, jeg købte den for ca. 1 mdr siden i Aldi. Den havde knopperne, da jeg købte den ;-)

   Slet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)