fredag den 23. maj 2014

Mislykket

Ja, det mislykkedes for os at gro en nekterintræ i haven. Den var ellers plantet ved en sydvendt mur, hvor det bliver temmelig varmt. Det gik også godt i to år, hvor vi hurtigt fik få men saftige frugter.


Men sådan så den ud efter den kolde vinter forrige år. Den har fået Blæresyge. Jeg prøvede at klippe alle de syge grene af. Men det hjalp ikke, og i år så den sådan ud igen. Nu er alle grenene klippet af, og der er plantet en skøn clematis op af stammen.

 

Det blev clematis Westerplatte, der forhåbentlig kommer til at blomstre både om foråret men også om efteråret.Ha' en dejlig lørdag

4 kommentarer:

 1. Hej Laleh!
  Æv for nektarinen, blev ellers for nogle dage siden fristet af en jeg så i et drivhus(Ritas Have), din frister ikke just her og nu, men det gør din clematis, der er utrolig SMUK!
  Tak, også dejlig dag til dig:-)

  SvarSlet
 2. Det var da ærgeligt med nektarinen,
  men godt for clematisen, for den er virkelig
  smuk at se på med en dejlig farve på sig.
  Så fine billeder du har her på bloggen.
  Et dejligt sted at kigge rundt.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Hvor ærgerligt, men clematissen er skøn.

  SvarSlet
 4. Hej Laleh

  Har selv haft samme sygdom på et ferskentræ - jeg fik rådet at beskære og var nok lidt grov og klippede stammen over ved jorden - de næste par år kom det uden sygdomme - hos mig var forrige vinter alt for hård og tog livet af det - nogen frugter fik jeg aldrig - men det var sjovt at prøve:)

  En dejlig dag til dig!

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)