søndag den 4. maj 2014

Syrener er en fryd for øjet

Børnene og jeg har været på Syrenjagt. Vi har to syrener i haven. En hvid, som snart springer ud og en lilla, der kommer meget senere. I baghaven har vi sat en hæk af syrener, de er blevet ret store og står med mange blomsterknopper, men de lader også vente på sig.
Så vi cyklede ud i det blå og fandt disse dejlige syrener ved grøftekanten. De har stået i en stor spand vand natten over, og i dag er de kommet i vaser rundt omkring i have. Syrener er ikke kun fryd for øjet, men dufter også helt vidunderligt af sommer.


Jeg har også leget lidt med krukkerne og sat et fuglebad i haven. Fuglene har allerede vist stor interesse. På den måde håber vi at tiltrække både flere insekter og fugle til haven.


Ha' en dejlig mandag

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at det nu er syrentid, mine er knap sprunget ud endnu. God idé at prøve at tiltrække fugle og insekter.

  SvarSlet
 2. Og så skønne syrener er, vi har også en syren hæk ud mod vejen, men den blev klippet ned sidste år! Har også(igen;-)) flere vandbade, og det er en fornøjelse at se fuglene pjaske rundt i dem, og drikke og hvad de ellers får tiden til at gå med. Dejlig opstilling du har lavet! Tak også en dejlig mandag til dig:-)

  SvarSlet
 3. Smukke syrener. Det er en dejlig tid og så dufter de jo så skønt.
  Dejlig buket du har lavet!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 4. Ja syrener er da så smukke og duften noget særligt. Jeg har også plukket store syrenbuketter her til aften. Vand i haven er altid godt til både fugle og insekter.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker også syrener! (Men hvem gør ikke det?!) God idé at have buketterne udendørs, for inde synes jeg de falder meget hurtigt - selv om man behandler dem efter alle kunstens regler.

  SvarSlet
 6. Siger som Nana - hvem elsker ikke syrener.....
  *Jeg har kun så små buske,at jeg ikke nænner at klippe af dem... så jeg må vist, som dig , på rov !!!! :)

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)