onsdag den 12. marts 2014

En ny æra

Så har jeg også fået fat i lilla stedmoderplanter. De er endnu ikke særlig store, men det kommer nok med tiden. 


Erantisserne er ved at takke af. Gad vide, hvor længe jeg kan holde ud at se på bladene. Jeg er en af dem, der ikke har tålmodighed til at se dem visne selv.


Men heldigvis er der meget andet godt på vej, som man kan glæde sig over. Jeg troede ikke, at der var dorthealiljer i vores have, men det viste sig, at de var bare lidt sent ude.  

3 kommentarer:

 1. Du bør altså lade erantissene stå, så de kan samle næring til næste års blomster og smide frø :-) De andre planter kommer op og dækker lidt for dem, så ses de ikke så meget. Skønt med dorthealiljer, de er så fine. Nu må du love at lade dem stå til de visner af sig selv, så de kan smide frø, og du kan få endnu flere, helt gratis :-) Endnu en skøn solskindag vi har i dag.

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Jeg plejer altid at lade løg/knoldplanter stå, til de visner væk. Erantisserne, som du kan se på billedet dækker hele bedet, og dem plejer jeg at fjerne, når de har vokset sig store og er ved at være gullige i det. På det tidspunkt har de kastet deres frø, men er ikke visnet væk. Ja det har set skønt ud i dag. Jeg har desværre været på arbejde. Kan ikke vente til på søndag, hvor jeg igen kan komme ud i haven.
  Kh Laleh

  SvarSlet
 3. Fantastiske klare farver... og knopper... Flot collage du har lavet på bloggen...

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)