søndag den 2. marts 2014

SøndagshyggeEn lidt våd søndag, hvor det kun er blevet til korte ture ude i haven. Hyacinterne har nu stået ved fordøren høje og ranke i rimelig lang tid. Men efter nattens regnvejr har de nu lagt sig ned. 


Pigerne har været i haven for at lave buketter. Men som det nu tit sker, var stilkene på vintergækkerne for korte, men de var kreative og har selv valgt en skål og og lavet en cocktail af perler, palietter og forårsblomster.
Meget godt fundet på. God søndag

7 kommentarer:

 1. Har lige fundet din blog.... det ser hyggeligt ud...

  SvarSlet
 2. Tak, håber du vil kigge forbi her på bloggen engang i mellem. Har også lige været forbi din blog, som bliver spændende at følge med i :-)

  SvarSlet
 3. Søde og fine dekorationer dine piger har lavet. Jeg klipper ofte hyacinterne af, når de vælter, og bruger dem i buketter, så holder de lidt længere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide. Jeg havde håbet på. at de kunne rejse sig op efter at regnvandet var rystet af, men det ser ikke sådan ud :)

   Slet
 4. Hvor er dine piger kreative. Det ser totalt sødt ud med de fine blomster iblandt perler og palietter. Skønt!
  Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker når de selv tager initiativ :-)

   Slet
 5. Hej Laleh!
  Har lige fundet din blog, den ser skøn ud. Og det dine piger har lavet ser bare rigtig godt ud, en fornøjelse!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)