tirsdag den 1. april 2014

Anemoner i sol

En lang bane af anemonebilleder. Anemonerne er så smukke i solen. 


 De hvide anemoner er gemt godt væk under bøgehækken. Der er der ikke så mange der får glæde af dem, for at ikke sige, at det er kun mig.


 Og det er jo en skam, nu hvor de er så smukke.
 Lige så snart de er færdige med at blomstre, vil jeg flytte dem ind i bedene.


 De lilla/ blå anemoner er et helt kapitel for sig.


Lyset reflekterer på en unik måde i de fine blomsterblade.


Dem er jeg nødt til at købe flere af.

anemoner i sol


Ha' en dejlig dag


10 kommentarer:

 1. Ja anemoner er smukke, dem er jeg også glade for. Jeg har dem flere steder i haven, og de bliver til flere og flere :-) Den blå dukker af sig selv op nye steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vidunderligt, som nogle planter formerer sig så lystigt. Jeg glæder mig også til, at der er anemoner i hele haven ;-)

   Slet
 2. Hvor er jeg bare vild med de blå anemoner - dem må jeg da vist også ha' nogle af.....
  God aften til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg ønsker mig også flere af dem :-)

   Slet
 3. Anemoner er bare noget af det bedste!
  Smukke billeder...
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de signalerer at foråret er kommet og minder mig om dejlige skovtur med anemonedans ;-)

   Slet
 4. Meget fine fotos af de skønne anemoner,en god gæst her om foråret,i min gamle have havde jeg en del forskellige som bare bredte sig til farverigt tæppe hvert forår,de trives dårligt her i vores ret tørre klima men der vokser et par stykker i skyggen af en stenmur,så det er et godt gensyn hvert år.
  Ha en fin dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det måske ligefrem eksotisk med skovanemoner ;-) Der er både fordele og ulemper ved et varmt og tørt klima. Så må du nyde de dejlige mandelblomster i stedet.
   Ha' en dejlig aften

   Slet
 5. Hvor er det nogle dejlige billeder, anemonerne er nu også utroligt skønne sammen med stammerne fra bøgen og bladene! Håber på sol i dag også:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, du har ret, træstammerne giver skovstemning. Men det er svært at få øje på anemonerne, der hvor de står nu. Her kom solen ikke frem. Håber du har haft en god dag alligevel.

   Slet

Hej
Tak fordi du vil kigge med i Blomsterland. Læg endelig en besked. Jeg bliver altid glad for at høre fra dig. Jeg læser alle kommentarer og er glad for, at du har givet dig tid til det. Jeg har valgt ikke at kommentere på min egen blog med mindre, der bliver spurgt til noget specifikt. I stedet vil jeg bruge tiden på at glæde andre bloggere ved at kommentere deres indlæg.
Håber du kunne lide det, du har set ;-)